Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Hypnospace and Slayers X Game Bundle або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 15 трав. 2024 р.

Жанр: Шутер

Рейтинг:

Видавець: NO MORE ROBOTS

Чити:

Найвища ціна

1,109.00₴

Найнижча ціна

1,109.00₴

Найнижча PS+ ціна

942.65₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

5 / 5

Відгуки: 6

Дата релізу: 15 трав. 2024 р.

Жанр: Шутер

Рейтинг:

Видавець: NO MORE ROBOTS

Чити:

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Hypnospace Outlaw

Вітаю вас, Enforcer, і дякую, що ви записалися в Департамент патрулювання гіпнокосмічного простору! Поки корпоратократія спить, зловмисники вчиняють жахливі злочини по всьому нашому улюбленому Гіпнопростору, а ці віртуальні вулиці самі себе не охороняють!

Hypnospace Outlaw — це інтернет-симулятор 90-х, у якому ви переглядаєте широкий спектр дивних і чудових веб-сайтів Hypnospace, щоб вистежити правопорушників, а також слідкуєте за своєю поштовою скринькою, уникаєте вірусів і рекламного ПЗ і завантажуєте безліч програм, які можуть або не можуть ні бути корисним.

У рамках вашої роботи Hypnospace Enforcer ви стежитимете за порушенням авторських прав, залякуванням в Інтернеті тощо, а звіти та винагороди надходитимуть безпосередньо від Департаменту патрулювання Hypnospace до вашої скриньки. У вільний час ви можете налаштувати робочий стіл HypnOS так, як вважаєте за потрібне, за допомогою різноманітних завантажень, фонових малюнків, заставок і допоміжних роботів, які складуть вам компанію.

Тож одягніть Hypnospace Headband™ і пам’ятайте про ці ключові вказівки:

- Поповзайте кіберпростором: обшукуйте найтемніші куточки Інтернету в пошуках негідників, які порушують закон Hypnospace!
- Небезпеки та принади: завантажуйте чудові файли GIFS і MIDI, але стережіться рекламного ПЗ, панелей інструментів і хакерів!
- Полювання за скарбами: виконуйте свою роботу, щоб заробляти гіпнокоїни, або ігноруйте свою поштову скриньку та вирушайте на пошуки прихованих сторінок, завантажень і секретів!
- Знову переживіть своє дитинство: встановіть огидні заставки та скіни на свій робочий стіл і ворухайте вказівником миші, щоб сторінки завантажувалися швидше!

Slayers X

.. ласкаво просимо до.... СТАЛЕВОЇ КАНАЛІЗАЦІЇ. Найбільша секретна база Motherflippin у галактиці.

Ми X Slayers... Це ми боремося з Psyko Sindikate.
Ми зобов’язуємося захищати людей землі, навіть якщо вони для нас лише ліхтарі й навіть не заслуговують на це.

чому Тому що Psyko Sindikate — це до біса хворі злі вигадки, які використовують Hackblood (так... вони крадуть наші сили... ідіоти), щоб оживити злих ворогів, захопити світ і поневолити людство.


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.