Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Horizon Chase 2 або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 30 трав. 2024 р.

Жанр: Гонки

Рейтинг:

Видавець: EPIC GAMES

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Арабська, Китайська, Корейська, Нідерландська, Німецька, Португальська, Турецька, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Найвища ціна

819.00₴

Найнижча ціна

819.00₴

Найнижча PS+ ціна

655.20₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

4.97 / 5

Відгуки: 30

Horizon Chase 2

Дата релізу: 30 трав. 2024 р.

Жанр: Гонки

Рейтинг:

Видавець: EPIC GAMES

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Арабська, Китайська, Корейська, Нідерландська, Німецька, Португальська, Турецька, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
ПЕРЕГОНИ ДЛЯ ВСІХ І КОЖНОГО

Гра Horizon Chase 2 — спадкоємиця відомої гоночної франшизи. Народжена під знаком аркади, вона порадує вас динамічним ігровим процесом. Пориньте в золоту еру аркадних гонок у сучасній інтерпретації.

КЛАСИЧНИЙ ІГРОВИЙ ПРОЦЕС

Класичний ігролад із 90-х дає змогу повністю контролювати машину. Забудьте про складні налаштування! Більше ніяких розвилок, нітро та обгонів. Обганяйте ворогів миттєво. Грати легко, але стати справжнім профі непросто!
Для цього потрібно відпрацювати навички та рефлекси.

ГРАЙТЕ РАЗОМ

Запрошуйте друзів грати в усіх режимах! Це можна зробити в режимі компонованого екрану, сидячи по різних кутах дивана, а також об’єднавшись у мережеву команду. Ви можете як змагатися, так і брати участь у світовому турне. Де б ви не були, ця аркада для всіх.

ЗАХОПЛИВІ МЕРЕЖЕВІ ПЕРЕГОНИ ТА ВИПРОБУВАННЯ

Змагайтеся в режимі Майданчика, сповненому адреналіну та азарту. Візьміть на себе суперників з усього світу в напружених мережевих перегонах (Online Races). Випробуйте себе в завданнях, де кожен поворот приносить нові сюрпризи. Сядьте за кермо, візьміть участь у змаганнях та покажіть свою майстерність.

ТУРНІРНЕ МИСТЕЦТВО

Мчіться крізь особливий 3D світ, відчуйте відтінки кожної місцевості: від залитих сонцем рівнин до грозових хмар. Усе це під саундтрек від легендарного Баррі Лейтча. У цій грі аркада перетворена на витвір мистецтва. Відкрийте для себе нові горизонти у візуальній подорожі, де немає шляху назад.

ВАША ГОНКА, ВАШІ ПРАВИЛА

Червоний чи синій? Один тон чи яскраві деталі? У гаражі можна налаштувати машину під власний стиль. Розблокуйте нові предмети та покращуйте показники впродовж усього Світового турне. Грайте у всіх режимах, щоб зібрати повну колекцію автомобільних модифікацій. Перемога ще ніколи не була такою солодкою.

ЧОМУ ВАМ ВАРТО ОБРАТИ HORIZON CHASE 2

- Гра в стилі справжньої аркади;
- Класичний ігровий процес;
- Мережевий багатоосібний режим: грайте з друзями;
- Локальний багатоосібний режим: пориньте в класичну атмосферу прямо на дивані;
- Майданчик: змагайтеся з іншими гравцями на захопливих ло


Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Мережевий багатокористувацький режим (2-4 гравців). Потрібна оплачена підписка на PlayStation Plus. Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Багатокористувацький режим без мережі (2-4 гравців)
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Поліпшене грання на консолі PS4 Pro


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.