Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Беспорядок с покупками: весенний цвет або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 5 черв. 2024 р.

Жанр: Пазл

Рейтинг:

Видавець: Legacy Interactive, Inc.

Чити:

Субтитри: Англійська, Нідерландська, Німецька, Українська, Французька

Голос: Англійська

Найвища ціна

409.00₴

Найнижча ціна

409.00₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Беспорядок с покупками: весенний цвет

Дата релізу: 5 черв. 2024 р.

Жанр: Пазл

Рейтинг:

Видавець: Legacy Interactive, Inc.

Чити:

Субтитри: Англійська, Нідерландська, Німецька, Українська, Французька

Голос: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Весна прийшла в ці 5 барвистих, захоплюючих ігор для гравців будь-якого віку!

Настав час для всіх створінь Animalville вийти на вулицю на весну!

Ходоки були розчаровані тим, що в їхньому місті немає місця, де діти різного віку та їхні батьки могли б приємно проводити час разом… тому всією родиною вирішили облаштувати ідеальний дитячий майданчик! Але, як виявилося, це не так просто, як вони думали. Потрібно багато чого прибрати та розібрати, перш ніж тварини міста зможуть насолоджуватися своїм новим майданчиком! Допоможіть у безладі в покупках: найкращий ігровий майданчик.

Тоді допоможіть родині прикрасити квітковий магазин тітоньки Шип! Вона помітила, що з балконів не вистачає квітучих квітів чи рослин… тому вирішила змінити це на краще. Приберіть полиці її нового магазину та знайдіть усе необхідне обладнання — не кажучи вже про квіти! — у Shopping Clutter: Blooming Tale.

Перед закінченням сезону тітонька Вівця вирішує здійснити свою давню мрію і відвідати міста світу з найкрасивішими квітами! Поки її немає, Лінивець керує її квітковим магазином. Але, можливо, це була не найкраща ідея… Тепер магазин зруйнований! Пориньте в безлад у покупках: від мороку до цвіту та врятуйте ситуацію!

А тепер настав день народження одного з родини Вокерів! Оскільки день народження – улюблене свято кожної дитини, саме час підготуватися до свята. З великою кількістю гостей на шляху, їжею, яку потрібно подати, і прикрасами, які потрібно поставити, Ходоки в хаосі! Покажіть свої найкращі навички в Shopping Clutter: Happy Birthday, щоб зробити вечірку Зайця найкращою, яку він коли-небудь влаштовував!

Нарешті Вокери беруться за новий виклик… відкриття власної кав’ярні! Оскільки в Animalville немає ідеальної кав'ярні, Уокери беруться за це самі. Тепер їм потрібен лише ваш гострий погляд і вмілі руки, щоб отримати найкраще обладнання та стильні меблі для кав'ярні. Приєднуйтесь до нової дивовижної кавової пригоди в Shopping Clutter: Coffeehouse!

Грійтеся в 5 безладних іграх, повних радості та зростання, коли розпускаються квіти та змінюється погода! Не пропустіть Shopping Clutter: Spring Blossom.


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Одноразова плата за ліцензію для завантаження на кілька систем PS4. Вхід до PlayStation Network не потрібен для використання продукту на вашій основній консолі PS4, але потрібен для використання в інших системах PS4.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.