Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Moving Out 2 - Deluxe Edition або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 30 черв. 2024 р.

Жанр: Стратегія

Рейтинг:

Видавець: Team 17 Digital LTD

Чити:

Найвища ціна

1,009.00₴

Найнижча ціна

1,009.00₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

4.25 / 5

Відгуки: 1147

Moving Out 2
The F.A.R.Tastic Four Pack

Дата релізу: 30 черв. 2024 р.

Жанр: Стратегія

Рейтинг:

Видавець: Team 17 Digital LTD

Чити:

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Moving Out 2 — це дивне продовження всесвітньо відомого симулятора руху, заснованого на фізиці. Працюючи як один F.A.R.T або з трьома друзями, одягніться у форму Smooth Moves і допоможіть мешканцям Пакмора та інших міст зібрати речі та відправитися!

Набір F.A.R.Tastic 4 додає 4 нові рухливі гравці до списку Smooth Moves, що дозволяє вам напружувати рухливі м’язи разом із Чамом, Бастіаном, Хутакрісом і Серою Топпс у новому Packmore та за його межами.

БАГАТОВИМІРНА ЛОКАЛЬНА ТА ОНЛАЙН МУЛЬТИГРАВЕЦЬКА ІГРА
Друзі, які рухаються разом, рухаються разом! Незалежно від того, чи хочете ви локальних спільних дій чи крос-ігрової онлайн-сесії для кількох гравців, ми підготуємо для вас підпис, печатку та доставку!

НОВА ПРИГОДА
Ми більше не в Packmore... Через міжвимірні портали ви досліджуватимете нові світи, наповнені веселими безглуздими викликами та хаотичним, що лоскоче ребра дійством.

СВІЖІ ПЕРСОНАЖІ ТА ВИБРАНІ ПОВЕРНЕННЯ
Moving Out 2 представляє абсолютно новий склад надзвичайно милих персонажів, тому що Smooth Moves залучили нових новобранців F.A.R.T! Але не хвилюйтеся, Рай Ю та Сідні все ще на заробітній платі…

ЦЕ ДЛЯ КОЖНОГО!
Допоміжний режим?! Перевірте! Широкий спектр можливостей доступності?! Перевірте! Безліч персонажів і незліченна кількість тонко підібраних образів для всіх вас, любителів моди?! Перевірте! Перевірте! Перевірте!


Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Мережевий багатокористувацький режим (2-4 гравців). Потрібна оплачена підписка на PlayStation Plus. Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Багатокористувацький режим без мережі (2-4 гравців)
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Поліпшене грання на консолі PS4 Pro
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Одноразова плата за ліцензію для завантаження на кілька систем PS4. Вхід до PlayStation Network не потрібен для використання продукту на вашій основній консолі PS4, але потрібен для використання в інших системах PS4.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.