Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Vikings - Wolves of Midgard або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 24 бер. 2017 р.

Жанр: Екшн / РПГ

Рейтинг:

Видавець: KALYPSO MEDIA

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Корейська, Німецька, Українська, Французька, Чаморро

Голос: Англійська, Німецька

Найвища ціна

1,799.00₴

Найнижча ціна

239.80₴

Найнижча PS+ ціна

299.10₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

3.9 / 5

Відгуки: 998

Vikings - Wolves of Midgard

Дата релізу: 24 бер. 2017 р.

Жанр: Екшн / РПГ

Рейтинг:

Видавець: KALYPSO MEDIA

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Корейська, Німецька, Українська, Французька, Чаморро

Голос: Англійська, Німецька

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Гра Vikings — Wolves of Midgard перенесе вас на береги Мідгарда, світу, заснованого на міфології та історії вікінгів — з фантастичним ухилом. Боріться зі страшними ворогами, переживіть холод, який посилюється та загрожує знищити все життя, та заволодійте могутньою зброєю. Заробляйте кров у битвах, щоб віддати данину поваги богам, щоб посилити свої руйнівні здібності заклинань.

• Подорожуйте царствами земного Мідгарда, замерзлого Ніфльгейма та киплячого Бальгейма, як лютий воїн-вікінг або безжальна служниця щита.
• Витримайте смертельний холод і захистіть себе від впливу гніву природи, щоб вижити.
• Збирайте кров полеглих ворогів і приносите її в жертву на вівтарі, щоб отримати дари від богів для посилення ваших сил.
• Вдосконалюйте свої навички з кожною зброєю, щоб розкрити їх справжній потенціал, включно з мечами, луками та тростинами із заклинаннями.
• Об’єднайтеся з другом і вирушайте до берегів Мідгарда разом в епічному режимі співпраці для двох гравців.


Багатокористувацький режим без мережі (2 гравці)
Мережевий багатокористувацький режим (2 гравці). Потрібна оплачена підписка на PlayStation Plus. Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.