Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Dead Nation™ + Road of Devastation price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 16 okt. 2013

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Highest price

€9.99

Lowest price

€1.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.71 / 5

Ratings: 308

Release date: 16 okt. 2013

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

KUN JE DOODGAAN ALS JE AL DOOD BENT?
De zombie-apocalyps is aangebroken! Leid het gevecht om te overleven tegen horden ondode vleeseters in dit bundelpakket van non-stop arcadeactie. Speel als Jack McReady of Scarlett Blake en gebruik je stalen zenuwen en prefecte richtvermogen om de zombies krijsend terug te sturen naar de diepten van de hel.

DEAD NATION™
Schiet je een weg door een overspoelde stad in een wanhopige poging om de mensheid te behoeden voor uitsterven. Koop wapens en pantser of speel ze vrij en upgrade ze zodat ze perfect passen bij je persoonlijke vechtstijl. Verzin slinkse tactieken om je verrotte vijanden te slim af te zijn.

ROAD OF DEVASTATION
En als je dat overleefd hebt, neem het dan nog een keer op tegen de ondoden terwijl je vastzit in een dodelijk experiment. Er zijn drie paden. Je moet de horden menseneters en vreemde biowapens uit de weg blazen, maar pas op! De ondoden kunnen overal en altijd uit het niets verschijnen.

KUN JIJ DE WERELD REDDEN?
• Treed de horror in je eentje of met een vriend tegemoet, online of offline.
• Probeer genoeg punten te scoren om in de top van het internationale klassement te komen.
• Hou de online infectiekaart in de gaten voor updates over de wereldwijde toestand.

CROSS-BUY
Koop dit product voor PS3™ of PS Vita en download de andere versie zonder extra kosten.

1-2 spelers; DUALSHOCK®3-trilfunctie; HDTV-schermresolutie: 720p, 1080i, 1080p; Netwerkfuncties; Netwerkspelers 2

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Dead Nation ©2009 Sony Computer Entertainment Europe. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by Housemarque OY. Dead Nation is a trademark of Sony Computer Entertainment. All rights reserved.